צילום׃ Elena Shashkina, Shutterstock
מרק בצל
מנה נפלאה ומנחמת, לערבי החורף הקרים. רק חצי שעה הכנה
טל יעקב | mako אוכל
| פורסם 11/04/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
5-6 בצלים
40 גרם חמאה
5 כוסות מים
2 כפות אבקת מרק עוף
כפית מלח
קמצוץ פלפל
להגשה:
גבינה צהובה
אופן ההכנה:
1 חותכים את הבצלים לחצאי ירח, שמים בסיר עם החמאה ומטגנים על להבה בינוני עד שהבצל משחים.
2 כשהבצל שחום מוסיפים את המים ותוך כדי בחישה את מרק העוף, המלח והפלפל.
3 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות נוספות. מתקנים את התיבול לפי הטעם, ומגישים עם פרוסת גבינה צהובה מעל.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!