אוכל
צילום׃ Elena Shashkina, Shutterstock

מרק בצל

מנה נפלאה ומנחמת, לערבי החורף הקרים. רק חצי שעה הכנה

טל יעקב | mako אוכל | פורסם 11/04/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 206 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5-6 בצלים

40 גרם חמאה

5 כוסות מים

2 כפות אבקת מרק עוף

כפית מלח

קמצוץ פלפל

להגשה:

גבינה צהובה

אופן ההכנה:

1 חותכים את הבצלים לחצאי ירח, שמים בסיר עם החמאה ומטגנים על להבה בינוני עד שהבצל משחים.

2 כשהבצל שחום מוסיפים את המים ותוך כדי בחישה את מרק העוף, המלח והפלפל.

3 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות נוספות. מתקנים את התיבול לפי הטעם, ומגישים עם פרוסת גבינה צהובה מעל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!