פסטה ורודה
היא לא סתם ורודה, זאת פסטה ברוטב סלק ושמנת שממש לא מסובך להכין וחוץ מהנראות המהממת - היא גם סופר טעימה. לטובת העצלנים יש כאן סלקים בוואקום, ככה שאין לכם שום תירוץ
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 27/10/24
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
חצי חבילת פסטה, מבושלת לפי הוראות היצרן
3 סלקים בוואקום
2 שיני שום
מכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
רבע כפית אגוז מוסקט מגורר
חצי כוס פרמזן מגורר
כף חמאה
להגשה:
כף גדושה שמנת שחמוצה/גבינת שמנת (לא חובה)
עלי בזיליקום (לא חובה)
אופן ההכנה:
1 מעבדים בבלנדר סלקים, שום, שמנת מתוקה, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט עד לקבלת קרם ורוד וחלק.
2 ממיסים במחבת חמה כף חמאה, מוסיפים את הרוטב שהכנו, מוסיפים פרמזן ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
3 מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת ומערבבים עד שהרוטב עוטף את כל הפסטה.
4 מגישים עם כף גבינת שמנת/שמנת חמוצה ובזיליקום.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!