אוכל

פסטה ורודה

היא לא סתם ורודה, זאת פסטה ברוטב סלק ושמנת שממש לא מסובך להכין וחוץ מהנראות המהממת - היא גם סופר טעימה. לטובת העצלנים יש כאן סלקים בוואקום, ככה שאין לכם שום תירוץ

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 27/10/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי חבילת פסטה, מבושלת לפי הוראות היצרן

3 סלקים בוואקום

2 שיני שום

מכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור גרוס

רבע כפית אגוז מוסקט מגורר

חצי כוס פרמזן מגורר

כף חמאה

להגשה:

כף גדושה שמנת שחמוצה/גבינת שמנת (לא חובה)

עלי בזיליקום (לא חובה)

אופן ההכנה:

1 מעבדים בבלנדר סלקים, שום, שמנת מתוקה, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט עד לקבלת קרם ורוד וחלק.

2 ממיסים במחבת חמה כף חמאה, מוסיפים את הרוטב שהכנו, מוסיפים פרמזן ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

3 מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת ומערבבים עד שהרוטב עוטף את כל הפסטה.

4 מגישים עם כף גבינת שמנת/שמנת חמוצה ובזיליקום. 

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב 

או בטיקטוק המהמם שלה

מנת פסטה ורודה (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
מנת פסטה ורודה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!