אוכל
צילום׃ רון יוחננוב, mako אוכל

סמבוסק טורטייה

עשר דקות עבודה ויש לכם ארוחת ערב קלילה ושווה שתיקח אתכם לאבולעפיה וחזרה בלי לצאת מהמטבח: סמבוסק פיצה מטורטייה מקופלת עם מילוי גבינות מפנק והמון שומשום. סלט חתוך ליד, זיתים טובים, ואתם מסודרים

רון יוחננוב | mako אוכל | פורסם 02/03/21 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.9 407 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

4 טורטיות

ביצה טרופה, להברשה

רוטב פיצה 

גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת 

תוספות שאוהבים: זיתים, בצל, עגבניות, פטריות ועוד 

שומשום 

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות (חום עליון-תחתון או טורבו).

2 פורסים טורטייה על נייר אפייה ומברישים אותה בביצה.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

3 מורחים רוטב במרכז הטורטייה, מפזרים גבינה צהובה ותוספות ומקפלים למשולש.

4 מברישים שוב בביצה ומפזרים שומשום.

סמבוסק טורטייה - לפני אפייה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
סמבוסק טורטייה - הכנה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

5 אופים כ-20 דקות או עד הזהבה. 

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננובאם אתם עוד לא שם.