אוכל

לביבות תפוחי אדמה

נשנוש לבבי

ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 30/12/09 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.6 285 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קג' תפוחי אדמה קלופים

1 בצל גדול

2 כפות קמח תפוחי אדמה

ביצה

מלח, פלפל שחור טחון טרי

שומן אווז לטיגון

אופן ההכנה:

1 מגרדים את תפוחי האדמה והבצל בפומפייה גסה. סוחטים היטב ומערבבים עם הקמח, מלח ופלפל.

2 מחממים את שומן האווז במחבת רחבה. צרים מהתערובת קציצות שטוחות ומטגנים משני הצדדים עד שהן שחומות ופריכות. מגישים עם שמנת חמוצה.

>> לכל מתכוני הלביבות