אוכל
צילום׃ חן שוקרון, mako אוכל

פנה קוטה

חברו 3 מרכיבי בסיס ותקבלו קינוח שאף אחד לא יאמין שלקח רק 5 דקות. פנקוטה בלי ג'לטין – בחרו תוספות ורוצו להכין

חן שוקרון | mako אוכל | פורסם 17/01/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה

1/2 כוס + 1 כף (60 גרם) סוכר

3 כפות מיץ לימון סחוט טרי

לעיטור והגשה (אחת מהאופציות):

תכולה של פסיפלורה אחת

תותים טריים קצוצים, או מחית תותים

כל פרי רך טרי או משומר - ליצי', קיווי, פירות יער וכו'

מיני מרמשלו

אופן ההכנה:

1 מביאים לרתיחה בסיר קטן את השמנת יחד עם הסוכר. מאפשרים לתערובת לבעבע כ-3 דקות עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין, מערבבים מדי פעם.

2 מסירים מהאש ומיד מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים היטב ומוזגים לכלי הגשה. מצננים מעט ומכסים כל כלי בניילון נצמד, מעבירים לקירור למשך 6 שעות לפחות ורצוי למשך לילה.

3 לפניי ההגשה יוצקים או מסדרים מעל את אחת התוספות ומגישים.