אוכל
צילום׃ כפיר חרבי, mako אוכל

לביבות ריקוטה ותירס

לביבות טעימות שמתקתקים ברבע שעה ואוכלים בכיף

אורן גולדווסר | mako אוכל | פורסם 11/05/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם גבינת ריקוטה

2 כפות פרמזן, מגוררת דק

כף וחצי קמח

מלח

פלפל שחור

1 ביצה

1 כוס גרעיני תירס מקלח טרי

מעט שמן זית, לטיגון

אופן ההכנה:

1 מערבבים את כל החומרים.

2 מחממים מחבת טובה עם מעט שמן זית, מניחים כף לא סימטרית מהבלילה ומשטחים טיפה.

3 מטגנים כשתי דקות מכל צד, או עד שמקבלים גוון שזוף. מגישים חם.

>> לכל מתכוני הלביבות

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

המתכון באדיבות שף אורן גולדווסר מפסטה פיורי