מרק עגבניות מנצח
הרבה מתכוני מרק עגבניות עברנו עד שהגענו לאחד שלנו, והנה הוא לפניכם: מרק העגבניות הקלאסי המושלם, עם כמה כללים להצלחה בטוחה וגם הצעות הגשה מגניבות (שאורז הוא רק אחת מהן).
עוף וספגטי בסיר אחד
מעין חמין מקרוני, אבל כזה שלא צריך לילה שלם בתנור אלא מסתפק בשעתיים. המרכיבים הם בסיסיים - ספגטי, עוף, תפוחי אדמה, בצל - הטיגון הוא של מלח, פלפל וסילאן בלבד, והתוצאה - הוכחה ניצחת שהכי פשוט הוא גם הכי טעים, וגם שאין כמו אוכל שעבר צלייה ארוכה וסבלנית בתנור.
דלעת ערמונים צלויה
דלעת ערמונים היא ללא ספק תגלית השנה שלנו, ואם לא רותי רוסו ומתכוניה המצוינים יכול להיות שהיינו ממשיכים לפספס אותה עוד שנים ארוכות. לארוחה הזו אנחנו ממליצים להכין אותה בצורתה הבסיסית ביותר - פשוט צלויה בתנור עם שמן זית. אנחנו מבטיחים שהתוצאה הנימוחה, עמוקת הטעמים והמתקתקה תשאיר אתכם מופתעים (ומכורים).
סלט ברוקולי טרי וחמוציות
את כל הארוחה הנפלאה הזו ירענן עבורנו סלט של ברוקולי טרי - כי כשהוא טוב חבל לוותר על האיכויות הטריות שלו. בתוספת של חמוציות ורוטב מיונז-דבש עדין, באמת שמדובר בסלט המושלם לשבת.
למתכון: סלט ברוקולי טרי וחמוציות
פונדנט שוקולד
את הארוחה השבוע אנחנו חותמים עם קינוח שוקולדי חם, שבמרכזו ליבה סוערת של שוקולד נהדר. אין פה מוצרי חלב, אין פה הרבה עבודה - שתי סיבות נהדרות לתת לו צ'אנס בשבת הצוננת עלינו לטובה.