תבשיל במיה וקציצות אורז ממולאות
מתכון של סמדי בומבה, שלא משנה כמה זמן עובר (ועובר, בלי עין הרע), אנחנו לא שוכחים לה את קציצות האורז הממולאות שהכינה בעונה הראשונה של "מאסטר שף". המתכון הזה הוא שדרוג של המתכון האלמותי ההוא, ובו יחד עם הקציצות - שהן מבחוץ אורז ומבפנים בשר טחון - משתכשכות בסיר במיות (אפשר קפואות, אל חשש) וקוביות עגבנייה. טעים טעים.
>> למתכון: תבשיל במיה וקציצות אורז ממולאות
עוף בזעתר ומג'דרה של פלאחים
עדיין בסימן "מאסטר שף" - מתכון אחד שהוא למעשה שניים של נוף עתאמנה אסמעיל, בשלנית מדהימה ומתכונאית בחסד. יש כאן שוקי עוף שצולים בשקית קוקי עם זעתר, שום ולימון (אתם לא מתחילים לדמיין כמה טעים זה יוצא), ויש את המג'דרה שהיא מבחינתנו ה-מג'דרה, עם עדשים שחורות, בורגול והמון המון בצל שטוגן בסבלנות אין קץ (אין לכם סבלנות? בחרו מתכון אחר). מאה אחוז הצלחה, מאתיים אחוז הנאה.
>> למתכון: עוף בזעתר ומג'דרה של פלאחים
סלט שעועית ירוקה
יש לנו עוף וגם בשר, יש לנו אורז וגם עדשים ובורגול - עכשיו חייבים משהו ירוק, שירענן את כל הקומבינציה הזאת. הירוק שלנו להפעם הוא סלט של שעועית ירוקה (אפשר מהקפאה) ועגבניות שרי טריות, עם בצל סגול, זיתים ורוטב ויניגרט שמחבר את כולם הכי טעים שאפשר.
כדורי תמרים
הפעם אנחנו הולכים על קינוח קל, כי אפילו בבטן שלנו יש גבול כמה אפשר להכניס. כדורי "שוקולד" מבוססי תמרים (ללא שוקולד, עם קקאו), בריאים יותר ומזינים יותר, שאפשר להכין בכמה ציפויים שונים ולהשיג יופי של אפקט וואו. רוצים גרסה פרווה? בסוף המתכון תמצאו פתרון גם לזה.