עוף
את המנה העיקרית של השבוע, עוף עם תפוחי אדמה בתיבול ים תיכוני, מכינים באמת בכמה דקות ובמינימום מאמץ: רק חותכים את התפודים ושמים את הכרעיים עם התבלינים בקערה, ומעבירים לשקית קוקי. אוקיי, וגם מחוררים את השקית. זהו. את כל שאר העבודה התנור כבר יעשה.
>> למתכון: עוף בקוקי עם עשבי תיבול ים תיכוניים
אורז
ליד העוף בחרנו למשיך עם תוספת מושלמת: פילאף. סיר אורז עם הרבה עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה ונענע), בצל מטוגן, גזר וצנוברים קלויים. מנת אורז חגיגית ושוברת שגרה שתמיד כיף לזלול שאריות ממנה גם ביום של אחרי הארוחה. שימו לב לשטוף ולסנן היטב את האורז הבסמטי, אלו פעולות לא מורכובות שישדרגו פלאים את כל הטעם והמרקם של האורז.
>> למתכון: פילאף אורז עם גזר, בצל ועשבי תיבול
סלט כרוב סגול
הקינמון מהפילאף? תשאירו אותו על השיש כי הוא הולך להיכנס גם לסלט. זה לא סלט הכרוב השגרתי שלכם, ואתם תשמחו שהכרתם אותו. וגם מי שיאכל אצלכם ישמח.
>> למתכון: סלט כרוב סגול ואנרגטי
בחושה בננה שוקולד
המתכון הזה הוא מראש בשביל שתי תבניות אינגליש קייק, וזה לא סתם. אחת פשוט לא מספיקה. שילוב מנצח של מייפל, בננות ושוקולד צ'יפס. ומה שיישאר מהתבנית השנייה יבוא מעולה ליד הקפה המנומנם של שבת.