סלט עוף הכי טעים בעולם
אנחנו מבינים את הערך שבסלט עוף במיונז, באמת שאנחנו מבינים, אבל בחום הזה אנחנו מעדיפים את הסלטים שלנו קצת פחות כבדים, ובארוחת השבת שלנו אנחנו מעדיפים מנה עם קצת יותר פאסון. ובכלל עוד לא אמרנו שהסלט הזה טעים יותר מכל סלט מיונזי, עם שלל העשבים שבו והרוטב המדויק עם הנגיעה של קליפת הלימון. תנסו, לא תחזרו אחורה.
פסטה ראגו
קוראים לה פסטה ראגו אבל היא לגמרי לא מה שאנחנו נוהגים לכנות בולונז - הבשר כאן הוא לא בשר טחון אלא נתח לבישול ארוך שנצלה טוב טוב ואז פורק והוחזר לרוטב, עם חיזוק של קצת ממי הבישול של הפסטה. אם היו מגישים לנו מנה כזאת במסעדה, היינו מוכנים לשלם בשבילה הרבה מאוד כסף. שרק יגישו.
בטטות בתנור
את המיונז שחסכנו לכם בסלט העוף אנחנו מחזירים כאן - אבל אל דאגה, הוא לא מכביד את המנה ולמעשה לא ניכר בה בכלל. הבטטות פשוט יוצאות עסיסיות יותר וטעימות יותר, ולזה בטוח אין לכם התנגדות.
עוגת שיש מקמח כוסמין מלא
למה קמח כוסמין מלא? כי הוא ממש בריא ולא מפריע להצלחה של העוגה הזאת בכלל. אם יש לכם התנגדות אתם יכולים להחליף אותו בקמח לבן רגיל, אבל למה לכם בעצם.
שבת שלום!