חזה עוף בקארי
הדבר הראשון שאנחנו עושים כשמתחיל ללחוץ לנו בכיס זה להגביר את מינון הארוחות שמבוססות על עוף, והמתכון הזה - שהוא חגיגי לא פחות מכל צלי בקר - מאפשר לנו לעשות את זה בלי לפחד שתצא מנה יומיומית מדי. על הדרך, אנחנו מזמינים אתכם ללמוד את הדרך הכי טעימה להכין חזה עוף, שהיא ממש זו: קודם מקמחים את החזה ומטגנים קצרות, ואז מכינים רוטב ומחזירים אותו לבישול קצר. כאן עם רוטב קארי, אבל אפשר להחליף בכל רוטב שאוהבים.

אורז עם אטריות
לא משנה איזה רוטב הכנתם לחזה העוף, ובטח ובטח אם זה רוטב קארי - אורז לבן הוא הבסיס שיקבל אותו בצורה הטובה ביותר. כדי לא לבאס עם אורז פשוט לגמרי הלכנו על כזה עם אטריות מטוגנות (בהרבה שמן! זה הסוד). אבל האמת, מבחינתנו האישית גם אורז לבן הכי רגיל בעולם עובד.

סטייק כרוב משודרג
נכון שהיום כל בשלן זב חוטם חותך כרוב לפרוסות והופך אותו לסטייק בתנור, אבל לא כל בשלן עושה את זה ככה, בכזה סטייל. נהדר כתוספת או כמנה ראשונה.

סלט פאטוש
סלט ירקות פשוט יחסית, שמשתדרג בטירוף בזכות תוספת של קרעי פיתה צלויים. מסלטי החובה שלנו לקיץ.

טורט תפוחים וקינמון
שילוב של טורט אוורירית כענן עם טעמי תפוחים וקינמון, שאנחנו רגילים לפגוש בעוגות דחוסות יותר. אנחנו עפים על זה, עכשיו תורכם.
שבת שקטה.