צלי עוף
זאת בדיוק המנה שעולה לראש כשמדמיינים מנת עוף חגיגית, כזאת שכמעט רוצים למחוא לה כפיים כשהיא יוצאת שחומה מהתנור: פירות יבשים, יין, ציפוי עדין של העוף בקמח ותבלינים. ולצד כל הטעמים העמוקים והטובים האלה שלא תשכחו להגיש אורז לבן, הנה מתכון, אל תוותרו עליו.
קציצות עדשים וקינואה
תהיתם איך מכינים קציצות טבעוניות שנראות ככה? בדיוק כך: החלבונים והעמילנים של העדשים דואגים להדביק את הכל יחד, והתוצאה היא קציצות שכמעט גרמו לנו להמיר את דתנו לטבעונות. המלצה אישית שלנו - להגיש עם חרדל.
>> למתכון: קציצות עדשים כתומות וקינואה
סלט קישואים
תשכחו ממה שחשבתם שאתם יודעים על סלטי קישואים. זאת ליגה אחרת - והכל בזכות הרוטב המיוחד ותוספת הנענע ששוברת את השגרה.
סלט פלפלים
5 מרכיבים. זה כל מה שהמנה הזאת דורשת מכם, וזה כולל את הפלפלים עצמם. בסך הכל צולים אותם ומוסיפים תיבול פשוט שיוציא מהם את הטוב ביותר.
בראוניז
קשה להאמין, אבל בריבועים השוקולדיים הנימוחים האלה אין חמאה בכ-לל. למעשה, אפשר גם לטבען אותם לחלוטין אם רוצים, פשוט מחליפים את הביצים בבננות. בראוניז טעימים כמו שהם יפים, ועוד פרווה!