סלמון
קוראים לו רוסטביף סלמון כי כשמכינים את מנת הדג הזאת מתנהגים אליה קצת כמו אל רוסטביף בקר, רק שהצלייה לוקחת קצת פחות זמן: מורחים פילטים של סלמון בחרדל ושמן זית, מפזרים רוזמרין, מלח ופלפל ונותנים לתנור לעשות את שלו.
פסטיצ'יו
קודם כל הסבר: pasticcio באיטלקית זה פאי, אבל עם הזמן קיבלה המילה הזאת משמעות נוספת: בלגן. מה נגיד לכם? אם זה בלגן, תקראו לנו בלגניסטים. קשה מאוד לפשל עם המנה הזאת: פסטת פנה (אבל אפשר גם כל פסטה חלולה אחרת שאוהבים), כרישה, בצל ירוק, תבלינים וגבינות (גם עם סוגי הגבינות אפשר להתפרע). מק אנד צ'יז עם קלאסה.
>> למתכון: פסטיצ'יו גבינות וכרישה
קפרזה
חלבון - יש, פחמימה - יש ועוד איך, עכשיו בואו נדאג לסלט מרענן. עגבניות שרי בכל הצבעים, בזיליקום וכדורוני מוצרלה עם רוטב של שמן זית ובלסמי וקצת מלח גס. מה צריך יותר מזה? לא צריך.
כרובית מתובלת בתנור
המראה שלה יפה כמו של חלת שבת, הטעם פגז ומתקתקים אותה כמעט בכלום עבודה. עשר דקות בישול לריכול, מריחה טובה במיונז, צ'ילי ושמן זית ועוד חצי שעה בתנור (אולי קצת יותר או קצת פחות, תלוי בגודל שלה). כל מה שצריך זה לחתוך עם סכין אן עם הידיים.
טארט טאטן
נמנעתם תמיד מלהכין אותו כי המשימה נראתה לכם בלתי אפשרית? אל דאגה, המתכון הרבה יותר פשוט ממה שנדמה שלכם. התוצאה הסופית היא אחד הקינוחים המפנקים והמענגים שיש.