סלט מלפפונים ואצות
הוא בריא, מרענן וכל כך כל כך טעים, שיש סיכוי שמהיום תאמצו אותו כמנת פתיחה לכל ארוחה. שילוב של מלפפונים, אצות, שומשום ורטבים אסייתיים מובהקים שחוגגים יחד בקערה אחת. והחלק הכי טוב? זה דורש רק 10 דקות עבודה.
מוקפץ אסייתי ישראלי
המוקפץ הזה אולי לא יעבור את המבחן של אורחים אסייתים, אבל הוא יכבוש בקלות את ליבה של כל משפחה ישראלית. המון ירקות כמו כרוב, פטריות, תירס גמדי ופלפלים - עם רצועות חזה עוף ותיבול אסייתי-ישראלי שנותן כבוד גם לפפריקה מרוקאית וגם לטריאקי יפני.
>> למתכון מוקפץ אסייתי (ובונוס של מתכון עוף חמוץ מתוק)
טראפלס קוקוס ואננס
הקינוח הזה הוא בול מה שאתם צריכים כדי לחתום את הארוחה הזו באווירה טרופית אמיתית. כדורי פלא קטנים, עשויים משבבי קוקוס, אננס טרי, סוכר וחלמונים, שתוכלו אפילו להכין מראש ולהגיש קפואים. תוכלו להכין אותם בגרסה פרווה או חלבית (עם זילוף גנאש שוקולד לבן) - הם טעימים לגמרי בשני המצבים.