מוסקה
המנה העיקרית שלנו השבוע היא מוסקה - אבל בגרסה כשרה, שמוכיחה מעבר לכל ספק שמוסקה בכלל לא חייבת רוטב בשמל בשביל להיות הכי טובה שיש. לא מאמינים? תצטרכו לנסות אותה בעצמכם. האמת? יש בגרסה הזאת משהו מעודן יותר שבא לנו ממש טוב, בלי קשר לכשר לא כשר.
אורז חגיגות
כשביקשנו מאורלי פלאי ברונשטיין, אחת המתכונאיות המצוינות והאהובות עלינו ביותר, את המתכון הכי טוב שלה לאורז, ידענו שצפויה לנו התאהבות ארוכת טווח. ותראו מה זה, זה בדיוק מה שקרה. פלפלים בשלל צבעים, כמה פרחים יפים של ברוקולי ותיבול קל אך משמעותי - זה כל מה שצריך בשביל להפוך את האורז הפשוט למשהו לכתוב עליו הביתה.
סלט סלרי
סלט ירוק ירוק וטעים טעים, שאנחנו מכינים בכל חג ומדי פעם גם סתם לארוחת שבת: הרבה סלרי קצוץ, חיזוק של חסה יפה, עירית קצוצה, כמה תמרים, פקאנים ורוטב ממשפחת הוויניגרט שמאחד את כולם לחגיגה מופלאה של טעמים. מומלץ פלוס פלוס.
עוגת תפוחים וקינמון
בשבועות האחרונים אנחנו ממש בבעיה - יש כל כך הרבה עוגות של קרן אגם שאנחנו משתוקקים להכין, ואנחנו פשוט לא מצליחים להגיע לכולן. אז השבוע בתור: עוגת תפוחים וקינמון שמטריפה את הדעת קודם כל בניחוחות שהיא מפיצה בבית, ואז גם בטעם. לאט לאט נכבוש את כולן.
>> למתכון: עוגת תפוחים וקינמון
>> וכאן תוכלו לבדוק מתי נכנסת השבת
בתיאבון!