המטבח היווני אחראי ליציאות רבות ואהובות על השולחן שלנו, ביניהן מרק החומוס העשיר הזה. הוא קצת כבד, זה נכון, אבל היי, ראיתם מה הולך בחוץ? קערה קטנה מזה - ואתם מגיעים שלווים ורגועים להמשך הארוחה (רק אל תבקשו עוד מנה, כי אנחנו צריכים אתכם רעבים, כן?).
ליד העוף המתקתק אתם מוזמנים להגיש אורז שיספוג את המיצים הנהדרים האלה, אבל אנחנו החלטנו להוסיף לזה משהו טיפה שונה מהרגיל - תפודים ברוטב עשבים ירוקים, שיהיה חמוץ וחריף ויאזן את העוף ככה שלא תרצו להתעלף אחרי הארוחה, ותוכלו להמשיך בשישי שלכם בכיף.
>> למתכון: תפוחי אדמה בסגנון מדורה
בפינת הסלט של הארוחה ניצב סלט פטריות שמוגש חם. עם סוג הפטריות אתם יכולים לשחק ולגלות יצירתיות, את הרוטב היינו משאירים בדיוק כמו שהוא. הכי סתיו שיש.
אחרי כזאת ארוחה, כמובן שחייב להגיע גם קינוח מושקע. אמרנו מושקע, אמרנו פאי שוקולד וקפה של נטלי לוין. בצק פריך חמאתי, מילוי צפוף ומהודק ומעליו גנאש שוקולדי. מה צריך יותר מזה בשביל לסיים ארוחת שבת שמחים וטובי לב?