סלט ניסואז
ארוחה שנפתחת עם כזאת צלחת צבעונית ויפה היא כבר ארוחה מוצלחת. אנחנו מכינים את הניסואז הזה בדרך כלל באמצע השבוע דווקא, אבל אז הוא משמש לנו ארוחת ערב שלמה. במצב רוח להשקיע? הכינו ניסואז אישי לכל אחד מהסועדים.
פאי רועים
נכון, עדיין אין כאן חורף אמיתי, אבל מי קבע שבשר טחון מתובל ושכבה (יפה!) של פירה שייכים דווקא לחורף? אנחנו את פאי הרועים הזה אוהבים כל השנה, ובעיקר אנחנו מתים על זה שהתפודים הם כבר בילט אין במנה הבשרית.
סלט חסה פשוט
בדרך כלל אנחנו משוויצים בסלטי החסה שלנו על מרכיביהם הרבים והמיוחדים. בסלט הזה אנחנו משוויצים דווקא בגלל מיעוט המרכיבים שבו, שהוא בבחינת מעט המחזיק את המרובה: פשוט עלי חסה (טוב, גם קצת רוקט, בקטנה), ועליהם רוטב ויניגרט הכי בסיסי שיש. תאמינו לנו, ליד פאי רועים זה בדיוק הסלט שאתם רוצים.
מאפינס קלמנטינות
כל פירות ההדר היפים האלה, מישהו חייב להכין מהם משהו! אז השבוע המישהו הזה יהיה אנחנו, והמשהו - מאפינס קלמנטינות, על פי מתכון של נטלי לוין המצוינת, שיגוונו את עוגת התפוזים הקבועה.