חמין

בלי להעליב אף עדה ומבלי להישמע חלילה מזלזלים בהוד טעימותו החמין, אבל לא משנה באיזה בית גדלתם - בסוף על הצלחת זה נראה אותו דבר - קטניות, ירקות, עם ביצים או בלי ביצים - צמחוני או בשרי. אז בכל זאת נספר לכם שמה שמאפיין את הסיר המפתה הזה הוא ניחוחות ראס אל חנות וכורכום, וגרגירי חומוס מפוצצים בטעם. 

>> למתכון: חמין מרוקאי

חמין מרוקאי - מנה בצלחת (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
חמין מרוקאי - מנה בצלחת|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

חמוצים

החמוצים של אינה הפכו לחמוצי הבית שלנו: גם כי הם טעימים ופשוטים להכנה, גם כי זה תירוץ לנשנש כרוב סתם ככה ובחיים לא היינו חותכים לעצמנו פרוסות כרוב, אבל בעיקר כי אין כאן מלפפונים, שתמיד מתפקששים לנו בניסיונות החמצה. 

>> למתכון: כרוב כבוש ביתי

חמוצים כרוב כבוש (צילום: אינה שנדר, mako אוכל)
חמוצים כרוב כבוש|צילום: אינה שנדר, mako אוכל

סלט

אל תתנו לקרח ולמים הקרים להבהיל אתכם. הסלט הזה של חיים כהן הוא תוספת בגדר חובה לחמין - קונטרה קראנצ'ית, קרירה ורעננה לכל הקטניות מהסיר המהביל.

>> למתכון: סלט מים של חיים כהן

מלבי

אחרי חמין אין מקום לפאי או לעוגה, חייבים משהו קליל ורצוי שיוגש קר. קבלו במיוחד בשביל השבת הזאת את המתכון הכי טעים שאנחנו מכירים למלבי פרווה עם שדרוג של ריבת תותים.

>> למתכון: מלבי חלב קוקוס עם ריבת תותים ומי ורדים

מלבי חלב קוקוס עם ריבת תותים ומי ורדים (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
מלבי חלב קוקוס עם ריבת תותים ומי ורדים|צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

בתיאבון!