חזה עוף
כמעט בכל פעם שאנחנו רוצים להכין חזה עוף, יוצא שאנחנו מסיימים עם ערימת שניצלים. אין בזה כמובן שום דבר רע, אבל מדי פעם כיף להיווכח כמה שחזה עוף עסיסי שמכינים כמו שצריך יכול להיות נהדר. את חזות העוף תשרו לפחות שעה במרינדת עשבי תיבול (לא לשכוח להוריד את העשבים לפני הצלייה) ואז תגישו עם צ'ימיצ'ורי.
למתכון: חזה עוף עם צ'ימיצ'ורי כוסברה
שעועית ירוקה
תקראו לנו מקובעים, אבל קשה לנו לאוכל מנת חזה עוף בלי תוספת ירוקה - אפונה, סלט ירוק, ברוקולי או כמובן שעועית ירוקה. את השעועית הירוקה קל מאוד להכין: מערבבים אותה עם שמן זית, מלח, תימין, צ'ילי גרוס, קליפת לימון מגוררת ועוטפים כמו סוכריה בנייר אפייה. טעים לאללה ופשוט כל כך.
תפוחי אדמה
כמה שהמתכון הזה פשוט, ככה הוא טעים. תפוחי אדמה קטנים חתוכים (אנחנו אוהבים חתיכות די גדולות, נניח חצאי תפודים) בתיבול מלח, פלפל שחור, תימין (אפשר להחליף ברוזמרין אם מעדיפים או גם וגם) ופפריקה מעושנת וכמות יפה של זמן זית. מערבבים הכל, מניחים בתבנית שנכנסת לתנור חם ודואגים לערבב אחרי חצי שעה ואז שוב אחרי 20 דקות. אל תחפפו בשלב הזה, כי הוא זה שיבטיח תפודים קריספיים וטעימים שנצלו לשלמות. לגבי הפלפל המתוק - יכולים להגיש את המנה איתו או בלעדיו.
למתכון: תפוחי אדמה מושלמים בתנור
עוגת תפוחים
לא, עדיין לא נמאס לנו מעוגות תפוחים, אפילו לא כמה ימים בודיים אחרי ערב ראש השנה, ובטח שלא נמאס לנו ספציפית מהעוגה המופלאה הזאת של קרין גורן.
למתכון: עוגת תפוחים וקינמון שנמסה בפה