
קציצות אפויות הכי טובות שיש
זה כבר שנים ארוכות שאנחנו מחזיקים מהקציצות האלה הקציצות האפויות הכי מוצלחות בספר המתכונים של חיינו. הרוטב המוצע כאן הוא אסייתי במהותו, עם קארי ורוטב קוקוס, והוא טעים בטירוף ולמרבה השמחה גם מקבל שינויים וגיוונים בשמחה. יצא לנו גם להכין את הקציצות האלה ללא הרוטב, או לצוות אותן לרוטב אחר - תמיד יצא מצוין. עסיסי, טעים ובשרני כמו שאנחנו אוהבים.
מתכון: קציצות הודו אפויות ברוטב קארי וחלב קוקוס

אורז לבן
רוטב קארי וחלב קוקוס לא אוהב יותר מדי טעמים באורז שמחברים אליו, ולכן אנחנו מציעים לכם להגיש את הקציצות הספציפיות האלה עם האורז הלבן הכי פשוט ונקי שיש. יש לכם את המתכון שלכם? רוצו עליו. רוצים את שלנו? הנה.

מוקפץ מהיר של אטריות אורז ושעועית
מכירים שעועית ירוקה מוקפצת? אז כאן היא מועשרת באטריות אורז, שהופכות את המנה למיוחדת וגם למשביעה יותר. מספיק שבע לכם עם הקציצות והאורז? תוותרו, לא נחזיק את זה לרעתכם. אבל השעועית הירוקה - חובה.
מתכון: מוקפץ מהיר של אטריות אורז ושעועית

סלט עגבניות חריף
הפינה המרעננת של הארוחה מאוישת בידי סלט העגבניות הזה של רותם ליברזון, שכולל עגבניות שרי בכמה צבעים, עגבניות מגי, וגם בצל ירוק, נענע וצ'ילי חריף. התעוררתם? יופי, בדיוק בזמן לקינוח.

רולדת לוטוס פרווה
מתכון שמזכיר לנו שקצפת פרווה אפשר להכין משמנת צמחית, אבל גם מקרם קוקוס קר מאוד - מה שמחזיר אותנו למתכון הראשון וסוגר לנו יופי של מעגל. פוחדים להתנסות בהרפתקה מהסוג הזה? הישארו עם הקצפת הצמחית, עדיין יצא טעים.
שבת שלום!