אנחנו יודעים שלאחרונה טחנו לכם את הראש עם המרק הזה, אבל יש להבין שאם התאבססנו עליו בצורה כזו קיצונית – יש לזה סיבה מעולה. מדובר באמת במרק העגבניות הכי טעים שיצא לנו להכין (ולראייה: הכנו אותו פעמיים בשבועיים האחרונים). אם אתם פחות בעניין של שומר – תשמיטו אותו בכיף, ואם בא לכם לוותר על אורז או גריסים – גם אותם אפשר להוריד – המרק יישאר מושלם.
>> למתכון: מרק עגבניות הכי טעים בעולם
המראה של קוביות אוסובוקו לצד קטנית וירק הוא אחד המראות שיותר מגרים את בלוטות הטעם שלנו. אחרי שהתחממתם ופתחתם את הארוחה עם המרק המטמטם מלמעלה, קבלו את התבשיל היפה והחגיגי הזה של נוף עתמאמנה אסמעיל, שכאילו הומצא בדיוק לארוחה חגיגית כמו ארוחת שבת: בשר בבישול ארוך, גרגירי חומוס ברוטב מעולה וטעים פחד שאפילו נרתעי הכוסברה יזללו בהנאה.
>> למתכון: תבשיל בשר עם חומוס ותרד
בעקרון מדובר בסלט שלא פעם שימש אצלנו כארוחה שלמה: יש בו הכל – גם פחמימה, גם תיבול אש, גם עגבניות צלויות – והכל טעים. את החמוד הזה מכינים כולה בחצי שעה, ומדובר בתוספת האולטימטיבית למרק ולתבשיל מהסעיפים הקודמים ותוספת ראויה לכל ארוחה תכלס.
>> למתכון: סלט קוסקוס ועגבניות צלויות
אנחנו מודים, קינוחי פרווה עלולים לבאס אותנו, אבל במקרה של הקינוח הזה לא נרשמו שום עיקום פרצוף ושם התבאסות. את המלבי הזה משדרגים ובמקום סירופ משתמשים בריבת תותים שמכינים לבד. אם לשים פיסטוקים או לא תחליטו אתם, אבל מה שלא יהיה – אחלה קינוח וסיום מתוק לארוחת שבת מעולה.