לחמניות בשר
לחמניות עגלגלות יפות הן תמיד התחלה טובה לארוחה חגיגית, אבל החמודות האלה שאולי נראות תמימות ממולאות בתערובת מעולה ממש של בשר, כרשה, עגבניות מיובשות ותבלינים מעולים. אוכלים אחת, וזה פשוט לא מספיק.
צלעות תירס
השם "צלעות תירס" ניתן לחטיף הזה ואיכשהו תפס לא רע, אבל באמת שמדובר באחת ממנות הצד הטעימות שאפשר להגיש בכל ארוחה שהיא, ואפילו לא חשוב במיוחד עם איזה מטבל או רוטב הן יגיעו. התירסים עכשיו נהדרים, ואם משום מה נמאס לכם לאכול אותם ככה על הקלח - זאת אחלה דרך לגוון והן ייחטפו. סמכו עלינו.
אורז בתנור
היי, אם אפשר להכין עוף לתנור לארוחת שבת, למה לא להכין גם אורז בתנור? נכון, זאת לא שיטת ההכנה הראשונה שעולה לראש והתרגלנו לקבל את האורז שלנו מסוטאז' או סיר, אבל זאת לא חובה. בקיצור, כן - בשבת הזאת את האורז אנחנו מכינים בתנור בלי עוף, אבל זה לא אומר שאין מנת עוף, לא לדאוג.
עוף
אחת המנות הקלות וזריזות שקיימות (משהו כמו 8 דקות של עבודה, ולתנור) וגם לא קורעים את הכיס כשיוצאים לקנות את כל החומרים. המייפל נותן טיפה מתיקות, החרדל מוסיף את העושר החרפרף שלו, ותפוחי האדמה עושים את מה שתפוחי אדמה יודעים לעשות הכי טוב, שזה להיות הכי טעימים בעולם. מהמתכונים שצריך לגזור ולשמור לימים שאין זמן או כח לבשל או לארגן הפקה, אבל רוצים ללכת על משהו בטוח שיהיה טעים ומפנק לכל המשפחה.
>> למתכון: עוף ותפוחי אדמה עם חרדל ומייפל
מאפינס לקינוח
מאפינס מעולים אומנם בלי ביצים, אבל עם שקדייה ורסק תפוחים שתורמים לטעמים ומרקם עשירים ממש. המתכון הזה הוא מתכון בסיס. תרגישו חופשי להעשיר את הבלילה בשוקולד צ'יפס, צימוקים או אגוזים.