מרק ירקות וגריסים
סוף סוף אפשר לפתוח ארוחת שבת בקערה טובה של מרק, בלי להקפיא את הבית עם מזגן על 16 מעלות. אנחנו החלטנו לחגוג את המאורע הזה במרק שהוא עשיר אך לא כבר מדי, כי בואו, לא באמת חורף. הפור נפל על מרק הירקות והגריסים הזה, שהוא כיפי וטעים מאין כמוהו, אבל לא ישאיר אתכם עם תחושה שעכשיו אפשר רק שנ"צ. לאט לאט, גם לזה עוד נגיע.
רולדת בצק עלים עם בשר
אחת מהמנות שלא נס לחן כבר עשרות שנים, ואפשר להבין למה: תערובת מתובלת וטעימה של בשר שארוזה בבצק שמנוני, פריך וטעים - אנחנו לא רואים מתי נצליח להגיד לזה לא.
>> למתכון: רולדת בצק עלים עם בשר
אורז דלורית
במקור המתכון הזה מיועד לאורז שנשאר מאתמול, אבל אנחנו לגמרי מרשים לכם להכין אורז במיוחד, ולחכות שיתקרר. דלורית, כרישה, קצת פלפל צ'ילי וג'ינג'ר שיפתחו לכם את הצ'קרות, ולסיום ג'ינג'ר מסוכר, שהופך את המנה הזאת למיוחדת ממש אבל אם אתם מרגישים שזה גדול עליכם אנחנו יכולים להבין. טעים ובריא ומגניב ממש.
סלט פטריות חם
פטריות, בצל ירוק, שמן זית, בלסמי, כמה עלי בייבי שילוו את כל הטוב הזה. אנחנו חולים על סלטים חמים, ועל הסלט החם הזה במיוחד.
מוס שוקולד בשני מרכיבים
מרכיב אחד הוא שוקולד, זה ברור, והמרכיב השני? מים! מתכון פטנט שלא האמנו שעובד עד שניסינו בעצמנו, ותקשיבו לנו - זה פשוט פגז. מטעמי הבשריות של הארוחה, אתם מוזמנים להחליף את השוקולד בשוקולד מריר.