פלפלים ממולאים
זה לא רק מתכון מנצח לפלפלים ממולאים, הוא גם טומן כמה טיפים חשובים מאוד, שיכולים לעשות את כל ההבדל: עד איפה ממלאים את הפלפלים, עד כמה מצופפים אותם בסיר, למה הם צריכים לעבור גם בתנור ולא לבלות על הכיריים בלבד, ואיך להמנע מיובש.
חלה עגולה גבוהה
לפני הכל, שימו לב שהמתכון של קרן אגם הוא ל-2 חלות, ככה שאם ברצונכם להכין רק אחת - יש להמיר את המתכון בהתאם. מדובר בחלה שלא דורשת כישורי אפייה מתקדמים, המתכון הוא גם טבעוני וגם פרווה - מה שמאוד מפשט את ההכנה וכמו תמיד באפייה - דרושה כאן בעיקר סבלנות: לתת לבצק לתפוח בנחת ולא להזדרז עם השלב הבא. ביחד עם הרוטב של הפלפלים הממולאים מלמעלה ועם סלט העוף מלמטה - החלה הזאת היא בדיוק הפחמימה שתרצו על השולחן, אז אולי בכל זאת תכינו 2.
למתכון: חלה עגולה גבוהה ומרשימה
סלט עוף
כשזה מגיע לסלט עוף, יש נטייה ללכת לרוב על סלט קיסר - עכשיו, שלא תבינו לא נכון, אנחנו מאוד מאוד בעד - אבל הכבדות והשמנוניות פחות מתאימה לארוחת שישי. הסלט הזה רענן, קליל, מהווה תוספת מעולה והכי הכי חשוב טעים מאוד.
כדורי שוקולד בקוביות
האם כדורי שוקולד הכי טעימים בצורת עיגול, בתור "נקניק" פרוס או שאולי בכלל כקוביות? אין באמת תשובה, העיקר הוא טעם פשוט וטעים של ילדות, רגע מתוק לסיום ארוחה משפחתית. למי שמעוניין בגרסת פרווה על מנת שהארוחה תהיה כשרה - יש להמיר את החמאה בנטורינה (המרה בשמן תתן מרקם שומני מדי) ואת החלב בחלב שקדים/סויה/שיבולת שועל.