קציצות
אומנם אתמול יצאנו לקלפיות, אבל הבחירות לא מסתיימות כאן חברים - יש גם בחירות לעשות בעניין הקציצות של ארוחת שבת הקרובה: בקר או עוף, או אולי בכלל גם וגם? עם פטרוזיליה או בלי? לטגן בשמן או לצלות בתנור? לא משנה מה תבחרו לעשות, המתכון הזה ישרת אתכם בהצטיינות והקציצות יחוסלו במהרה על ידי הזאטוטים והמבוגרים כאחד. אנחנו לרוב הולכים על הטיגון, אבל תרגישו חופשי לבחור, באמת.
>> למתכון: קציצות מושלמות לילדים
פשטידה
פשטידות לרוב מככבות בארוחות חלביות ובארוחות ערב של אמצע שבוע, אבל הנה פשטידת פטריות פרווה שלחלוטין תסגור לכם פינה בארוחה בשרית, וגם בכל הזדמנות אחרת.
>> למתכון: פשטידת פטריות פרווה
סלט מנגולד
הרבה לפני שריירנו על הדג המטוגן והקרקר ריפאג' של גל קספרס ב"מאסטר שף", זה היה דוד שלה, אבי לוי, שהכין מנות ביתיות וטעימות שגרמו לנו לפתח תיאבון. אחרי הזכייה הוא פתח בירושלים את מסעדת המוציא, וזה המתכון לסלט שהוגש שם - בריא, חמצמץ וטעים.
קראנץ
זה ה-מתכון לקינוח פרווה, שאנחנו ממליצים עליו בפני כל מי ששואל. בפנים יש אגוזי לוז, שוקולד מריר וממרח שוקולד ובחוץ סירופ מתוק ומטריף כמיטב המסורת. עוגת שמרים לתפארת.