תבשיל מהיר של שוקי עוף ופתיתים בחלב קוקוס
כמו כל בן אדם בערך, גם אנחנו פיתחנו במהלך פסח דחף עז לזלילת פתיתים. בתבשיל הזה של תום פרנץ יש שוקי עוף שמתבשלות עם הפתיתים ברוטב של חלב קוקוס ופסטו, מה שמסדר אותנו טוב טוב גם בגזרת הפחמימה וגם החלבון. מנה כיפית, מנחמת ומשביעה, ועם זאת קלה להכנה ולזלילה.
>> למתכון: שוקי עוף ופתיתים בחלב קוקוס
סלט משוואיה
הסלט הזה מציל אותנו בכל פעם שבא לנו על מנת ירקות עסיסית ורבת משמעות, כזאת עם הרבה שום ולימון. מה שכיף בו הוא שאפשר פשוט לזרוק את הירקות על האש, והיא כבר עושה את רוב העבודה. רק עשו טובה לעצמכם - תדאגו לאיזו חלה טובה ליד. חבל על כל המיצים היפים האלה.
>> למתכון: סלט משוואיה
סלט טבולה פטנט
בספר הכרובית של עז תלם התאהבנו כבר מזמן, ואת ההידלקות על הטבולה המיוחדת הזאת, שעשויה מכרובית במקום בורגול, אנחנו פשוט לא מצליחים לנער. מדובר במנה מעולה שקל להכין והיא אפילו בריאה ודיאטטית. תסמכו עלינו שביס מרענן וירוק כזה יבוא לכם בול לצד הפתיתים והמשוואיה.
>> למתכון: סלט טבולה פטנט
חיתוכיות שוקולד ופקאן
אמרתם לנו פקאן, אמרתם הכל. אבל גם אם אתם לא כמונו, מעריצים של האגוז, אל דאגה – יש במתכון הזה גם שוקולד שמשדרג את החיתוכיות האלה והופך אותן לממכרות ברמות אחרות. תתפנקו איתן בסוף הארוחה עם תה, קפה או אפילו סודה – אתם לא צריכים יותר מזה כלום.
>>למתכון: חיתוכיות שוקולד ופקאן