צילום׃ דן לב, בראנץ', הוצאת ידיעות ספרים
סלט ביצים עם בצל מטוגן
ומה עם מיונז? אז זהו, שבסלט הזה ממש לא צריך מיונז, הבצל והשמן עושים את כל העבודה! רות סירקיס מוציאה ספר חדש שכולו מתכונים לבראנץ', ואנחנו מתפנקים עם סלט שהוא בגדר חובה
רות סירקיס | בראנץ', הוצאת ידיעות ספרים
| פורסם 06/01/22
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
6 ביצים קשות
2 בצלים קצוצים
6 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 חותכים את הביצים לקוביות של 1 ס"מ.
2 מטגנים את הבצלים ב-3 כפות שמן חם מאוד, תוך השגחה, עד שישחימו יפה.
3 מוסיפים לביצים את הבצל המטוגן ואת שארית השמן. מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור. טועמים ומשפרים את הטעם.
המתכון מתוך הספר החדש של רות סירקיס "בראנץ' - מתכונים מפנקים לאירוח מושלם", הוצאת ידיעות ספרים.
בתיאבון!