תמונת AVI׃ שיעור פרטי עם אהרוני
סלט סלרי ורימונים
שילוב מרענן ומפתיע
ישראל אהרוני | דרך האוכל עם אהרוני וגברי
| פורסם 11/10/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (5 מנות):
1 צרור סלרי גבעולים
1 בצל קלוף חתוך לרבעים
3 שיני שום קלופות
מלח, פלפל שחור טחון טרי
גרגירים מרימון אחד
אופן ההכנה:
1 שוטפים ומנקים את גבעולי הסלרי. משאירים גם את העלים. חותכים את הסלרי לחתיכות של כ-5 ס"מ.
2 את אצבעות הסלרי מבשלים בסיר גדול עם מי מלח כ-15 דקות. מסננים היטב.
3 טוחנים את הסלרי במטחנת בשר עם כל שאר החומרים, למעט גרגירי הרימון. בודקים ומתקנים תיבול.
4 מפזרים מעל את גרגירי הרימון ומגישים.