אוכל
תמונת AVI׃ שיעור פרטי עם אהרוני

סלט סלרי ורימונים

שילוב מרענן ומפתיע

ישראל אהרוני | דרך האוכל עם אהרוני וגברי | פורסם 11/10/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

  

מרכיבים (5 מנות):

1 צרור סלרי גבעולים

1 בצל קלוף חתוך לרבעים

3 שיני שום קלופות

מלח, פלפל שחור טחון טרי

גרגירים מרימון אחד

אופן ההכנה:

1 שוטפים ומנקים את גבעולי הסלרי. משאירים גם את העלים. חותכים את הסלרי לחתיכות של כ-5 ס"מ.

2 את אצבעות הסלרי מבשלים בסיר גדול עם מי מלח כ-15 דקות. מסננים היטב.

3 טוחנים את הסלרי במטחנת בשר עם כל שאר החומרים, למעט גרגירי הרימון. בודקים ומתקנים תיבול.

4 מפזרים מעל את גרגירי הרימון ומגישים.