צילום׃ בני גם זו לטובה, mako אוכל
תבשיל עוף ופתיתים
ארוחה שלמה בסיר אחד, משביעה ומשמחת לבב אנוש. רק מערבבים כמה מרכיבים ביחד, מתבלים כמו שאוהבים - וטורפים
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 03/01/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
3 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול קצוץ
5 שוקי עוף (אפשר גם בלי העור)
1 חבילת פתיתים
3 שיני שום קצוצות
1/3 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
מלח ופלפל שחור
חצי חבילה של כוסברה, קצוצה
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את שוקי העוף.
2 משזפים היטב משני הצדדים, מוסיפים את הפתיתים ומערבבים היטב.
3 מוסיפים את שיני השום והתבלינים ומערבבים.
4 מוסיפים כ-4 כוסות מים רותחים (או לפי הוראות היצרן) ומערבבים. מורידים את האש למינימום ומבשלים כ-40 דקות.
5 מסירים מהאש, מפזרים את הכוסברה ומגישים.
מתכון: דנה אלמוסני
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!