אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

מרק חומוס וקבנוס

מרק מהביל ומשביע עם המון דברים טובים, החל מירקות, דרך עשבי תיבול ונסגר עם גרגירי חומוס רכים ונקניק קבנוס מפתה

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 24/02/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.2 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 בצלים חתוכים לרצועות

מעט שמן, לטיגון

3 קבנוס פרוסים לעיגולים

5 שיני שום, קצוצות

1 פלפל אדום חריף, פרוס ללא הגרעינים

5 גזרים, חתוכים לקוביות

5 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות

600 גרם גרגירי חומוס קפואים

260 גרם עגבניות מרוסקות

חצי חבילת פטרוזיליה, קצוצה

2 עלי דפנה

מעט אורגנו

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הקבנוס ומטגנים כדקה.

2 מוסיפים את השום והפלפל החריף, מערבבים ומוסיפים את יתר המצרכים.

3 מוסיפים מים עד לכיסוי, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ- 35 דקות.

* אפשר להגיש עם אורז לבן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!