אוכל
צילום׃ אסף רונן

מרק כתומים עם קציצות הודו

ים של ויטמינים בכף אחת. שילוב של גזר בטטה ודלעת עם תוספת בשרית ביתית

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 01/01/12 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 53 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בצל קצוץ

1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות גדולות

3 גזרים חתוכים גס

250 גרם דלעת חתוכה גס

2 כפות של שמיר קצוץ (אפשר להחליף בפטרוזיליה)

מלח ופלפל שחור

מעט שמן לטיגון

לקציצות:

1 בצל מגורד

300 גרם פרגיות או הודו אדום טחון

2 כפות פירורי לחם

1 ביצה

1 כף שמיר קצוץ או פטרוזיליה

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל הקצוץ לשקיפות, מוסיפים את הירקות ומכסים במים עד גובה הירקות. מתבלים.

2 מביאים לרתיחה וברגע שהירקות רכים טוחנים בעזרת מקל ריסוק.

3 מכינים את תערובת הקציצות, יוצרים עיגולים ומכניסים למרק.

4 מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה.