צילום׃ אסף רונן
מרק עדשים חומות, עוף וירקות
מרק עשיר בוויטמינים וקטניות לחורף חם
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 01/01/12
- זמן עבודהשעה ורבע
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 בצל קצוץ
3 שוקי עוף
3-4 שיני שום קצוצות
3 גזרים פרוסים לעיגולים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
250 גרם עדשים חומות
1 עלה דפנה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את העוף ומשזפים אותו כ-5 דקות מכל צד.
2 מוסיפים את הירקות, העדשים והתבלינים ומכסים במים עד גובה הירקות.
3 מבשלים כשעה.