אוכל
צילום׃ אסף רונן

מרק עדשים חומות, עוף וירקות

מרק עשיר בוויטמינים וקטניות לחורף חם

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 01/01/12 
  • זמן עבודהשעה ורבע
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בצל קצוץ

3 שוקי עוף

3-4 שיני שום קצוצות

3 גזרים פרוסים לעיגולים

2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

250 גרם עדשים חומות

1 עלה דפנה

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את העוף ומשזפים אותו כ-5 דקות מכל צד.

2 מוסיפים את הירקות, העדשים והתבלינים ומכסים במים עד גובה הירקות.

3 מבשלים כשעה.