צלי עוף דל קלוריות
מתכון לצלי חורפי ומחמם שלא יעשה לכם נקיפות מצפון, כי הוא יעלה לכם רק 400 קלוריות למנה
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
עוף שלם, מפורק ללא עור, או 8 פולקע ללא עור
אבקת שום
פלפל שחור
מעט שמן, לטיגון
2 בצלים, קצוצים
ירקות לבחירה (גזר, שעועית ירוקה, קישואים, דלורית)
לרוטב:
3 כפות רוטב ברביקיו
3 כפות קטשופ
קופסה בינונית של רסק עגבניות (300 גרם)
כף אבקת מרק
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מתבלים את העוף באבקת שום ופלפל שחור.
2 מטגנים בסיר גדול את הבצלים הקצוצים, עד שקיפות. מוסיפים את העוף וסוגרים אותו מכל הצדדים.
3 מערבבים בקערה את חומרי הרוטב ומוסיפים כוס וחצי מים. שופכים על העוף (עד כיסוי), מוסיפים את הירקות ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כשעה.
4 בחצי השעה האחרונה אפשר להוסיף עגבניות טריות או שרי מגורדות בפומפייה.
* כל מנה כוללת 400 קק"ל.
* נועה דורון-פנוש היא דיאטנית ברשת סטודיו C סניף דיזנגוף
הכנה: אורה רוטנברג, שף הבית של סטודיו C
>> בשבוע שעבר הכנו תבשיל בורגול, עדשים ופירות יבשים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!