אוכל
צילום׃ אסף רונן

מרק עגבניות, בשר וגריסים

אדום, סמיך ומשביע כמו ארוחת שלוש מנות

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 01/01/12 
  • זמן עבודהיותר משלוש שעות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 בצל קצוץ דק

250 גרם רצועות שייטל או צלי כתף מספר 5, חתוך לקוביות (לשים לב שזמן הבישול שונה)

3 שיני שום קצוצות

500 גרם עגבניות מרוסקות

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

כפית סוכר

מלח ופלפל שחור

100 גרם גריסי פנינה

מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל בסיר גדול. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שיהיה צרוב מעט.

2 מוסיפים את שיני השום ולאחר חצי דקה את העגבניות המרוסקות.

3 מוסיפים פטרוזיליה, מתבלים ומוסיפים כוס וחצי מים.

4 מביאים לרתיחה ומורידים את האש למינימום.

5 לשייטל - מוסיפים את הגריסים ומבשלים 30-40 דקות (עד שהגריסים רכים). לצלי כתף - מבשלים כשעתיים, מוסיפים את הגריסים ומבשלים חצי שעה נוספת.