אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

פשטידת פסטה לילדים

בררנים ככל שיהיו, רוב הילדים לעולם לא יסרבו לפסטה. אז קבלו דרך מהירה וטעימה להפוך את הפסטה הפשוטה לפשטידה עם עגבניות וגבינות, שהיא כבר ארוחת ערב מלאה

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 15/09/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 83 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חצי חבילת פסטה מבושלת לפי ההוראות

100 גרם קוטג'

1 ביצה

מלח

פלפל שחור

4 כפות פתיתי פרמזן

100 גרם מוצרלה מגורדת

לרוטב:

קופסה קטנה של רסק עגבניות

עגבנייה, חתוכה לקוביות קטנות

חצי כוס מים

חצי כפית פפריקה מתוקה

רבע כפית סוכר

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.

2 מכינים את הרוטב (אפשר, לחלופין, להשתמש ברוטב מוכן): מכניסים לסיר קטן את כל המרכיבים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.

3 מחממים תנור ל-180 מעלות.

4 מערבבים את הקוטג' עם ביצה ומתבלים במלח ופלפל.

5 מסדרים בתבנית חסינת חום (או בארבע תבניות קטנות) מחצית מכמות הפסטה. שופכים על הפסטה חצי מתערובת הקוטג', כ-3 כפות של רוטב עגבניות וחצי מכמות הפרמזן והמוצרלה. מלמעלה שופכים שוב, לפי הסדר, את המחצית שנותרה - פסטה, קוטג', רסק עגבניות, פרמזן ומוצרלה.

6 מכסים בנייר אלומניום ואופים כ-20 דקות. מסירים את האלומניום ואופים כ-5 דקות נוספות.

בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל

>> בשבוע שעבר הכנו שיפודי סנדוויץ' מדליקים