צילום׃ V1
עוף בבצלים ותפוחי אדמה
אם עדי מרום הייתה מקבלת משימה להכין מנת עוף, מצב רציני שזה מה שהיא הייתה מכינה: עוף שנצלה הרבה הרבה זמן עם המון בצל מטוגן, תפוחי אדמה ותבלינים, הכל בסיר אחד. אצלנו היא הייתה יוצאת מנצחת. "המאסטריות"
עדי מרום | V1
| פורסם 17/11/25
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעתיים
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
8 שוקיים
מעט שמן לטיגון
7 בצלים
4 תפוחי אדמה
כף וחצי סילאן
כף חוואיג' למרק
חצי כף פלפל שחור
חצי כף בהרט
חצי כף ראס אל חנות
חצי כף שום גבישי
חצי כף מלח
אופן ההכנה:
1 מחממים סיר סוטאג' עם מעט שמן וצורבים את שוקי העוף מכל הכיוונים, עד שהן מקבלות גוון זהוב יפה. מוציאים.
2 חוצים את הבצלים ופורסים. מטגנים באותו הסיר עד הזהבה.
3 קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים. מוסיפים לסיר ומטגנים כמה דקות.
4 מוסיפים את הסילאן והתבלינים ומערבבים. מחזירים את שוקי העוף לסיר וממלאים מים עד לגובה העוף. מביאים לרתיחה.
5 מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה כשעה וחצי. מדי פעם מערבבים ובודקים שלא חסרים נוזלים.
בתיאבון!



