אוכל
צילום׃ אסף רונן

מרק תירס וקציצות דג

מרק צהוב, סמיך וקרמי בניחוח אסייתי

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 01/01/12 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

המצרכים:

1 בצל קצוץ

3 שיני שום קצוצות

800 גרם תירס קפוא

כוס חלב קוקוס

כפית קארי אדום, או כפית כורכום וחצי כפית כמון

מלח ופלפל שחור

2 כפות כוסברה קצוצה

מעט שמן לטיגון

לקציצות:

חצי בצל מגורד

350 גרם מרלוזה קצוץ דק (במיקסר)

2 כפות פירורי לחם

כף כוסברה קצוצה

מלח

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל לשקיפות, מוסיפים את שיני השום ולאחר חצי דקה את גרגירי התירס.

2 מוסיפים את חלב הקוקוס ומכסים במים עד גובה הירק.

3 מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.

4 מורידים את האש למינימום ומכינים את הקציצות.

5 מערבבים את כל חומרי הקציצות, יוצרים עיגולים ומכניסים לסיר.

6 מבשלים 35-40 דקות.

7 אפשר להוסיף אטריות שעועית כ-5 דקות לפני סיום הבישול.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> כל המתכונים לראש השנה