צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
קציצות בקר עם מנגולד וסלק
קציצות סגולות-ירוקות עם ארוחה שלמה בפנים. בשר, ירקות ואפילו האורז כבר בפנים
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 08/02/13
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
לרוטב:
1 בצל קצוץ
מעט שמן, לטיגון
300 גרם עגבניות מרוסקות
1/3 כפית כמון
1/4 כפית קינמון
מלח
פלפל שחור
מיץ מ-1/2 לימון (לא חובה)
לקציצות:
500 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ
1 שן שום, כתושה
1 סלק בוואקום, מגורר
3 כפות קוואקר
3 עלי מנגולד (ללא החלק הלבן), קצוצים דק
חצי כוס אורז
1/3 כפית קינמון
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל כ-3 דקות. מוסיפים את העגבניות, מתבלים ומוסיפים כוס מים חמים.
2 מערבבים את כל חומרי הקציצות. יוצרים קציצות ומכניסים לרוטב הרותח.
3 מבשלים 35-40 דקות על אש נמוכה. ומגישים עם רבעי לימון.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!