אוכל
צילום׃ בית הספר הגבוה לקולינריה - בישולים

קדירת פתיתים

תבשיל מפתה עם שוקי עוף, גרגירי חומוס, תפוחי אדמה ופתיתים. מטוגן, מבושל ואפוי עד להשחמה

| בית הספר הגבוה לקולינריה - בישולים | פורסם 23/01/13 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 62 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

2 תפוחי אדמה, חתוכים לפרוסות

2 בצלים

10-12 שוקיים עוף

1 כוס פתיתים אפויים קוסקוס

1/2 כוס גרגירי חומוס, מושרים במים (לילה לפני(

2 כפות דבש

פפריקה מתוקה לפי הטעם

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 משחימים בסיר עם מעט שמן את פרוסות תפוחי האדמה ומוציאים הצידה.

2 מטגנים את הבצל בסיר.

3 מוסיפים את השוקיים ומטגנים יחד עם הבצל עד להשחמה.

4 מוסיפים את הפתיתים ומטגנים מעט עם השוקיים והבצל.

5 מוסיפים את גרגירי החומוס ופרוסות תפוחי האדמה, מתבלים בדבש, פפריקה, פלפל שחור ומלח ומערבבים.

6 מכסים במים עד גובה 2 אצבעות מעל הפתיתים וסוגרים את הסיר לרבע שעה על אש גבוהה.

7 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עם מכסה סגור למשך כשעה. ב-10 הדקות האחרונות מורידים את המכסה לצורך השחמה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 

>> לאתר בישולים