שקשוקה גלילית מעגבניות איטלקיות
אנחנו מכירים שקשוקה ירוקה עם תרד, וכמובן את השקשוקה הקלאסית עם העגבניות - אבל בעצם, למה לא גם וגם? שקשוקה מפוצצת כל טוב, עם תרד, עגבניות וגם גבינת עזים, שמוכנה תוך חצי שעה גג. לחם טוב בצד - חובה
אינס שילת ינאי | שסטוביץ', מאסטר שף
| פורסם 21/11/16
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
שמן זית
2 גבעולי בצל ירוק, קצוצים
4 שיני שום, פרוסות
פלפל חריף ירוק
2 כוסות תרד טורקי או ניוזילנדי, חתוך
3 כפות סרירצ'ה
קופסת עגבניות איטלקיות מקולפות (400 גרם)
מלח
3 ביצים
חצי גליל גבינת עזים, פרוס
4 כפות זיתי קלמטה מגולענים
אופן ההכנה:
1 מחממים שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים בצל ירוק, שום, פלפל חריף ותרד, ומערבבים.
2 מוסיפים רוטב סרירצ'ה, עגבניות איטלקיות ומלח. מערבבים שוב.
3 מוסיפים ביצים, פרוסות גבינת עזים וזיתי קלמטה מגולענים, מכסים ל-5 דקות ומגישים לצד לחם, מומלץ כפרי.