אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

נקניקיות עם אפונה ופלפלים בצ'ילי מתוק

נשארו לכם במקרר נקניקיות וחשקה נפשכם במנה בשרית ולא מהמיקרו? פרגנו לכם ב-25 דקות מנה שהיא לא רק טעימה, אלא גם יפה וצבעונית

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 24/12/13 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

אומרים שהעיניים אוכלות, נכון? אז למה לא להוסיף צבע ויופי למאכל שהוא כל כך פשוט ובסיסי? אפשר לקנות את הנקניקיות העשויות מ-100% בשר ופחות שטויות בפנים, או להשתמש בנקניקיות צמחוניות. את כל הדבר הטעים הזה אני ממליצה לשים מעל פירה עשיר או מעל ערמה טובה של פתיתים.

מרכיבים (4 מנות):

1 בצל גדול חתוך לפרוסות

3 פלפלים אדומים חתוכים לעיגולים

3 פלפלים צהובים חתוכים לעיגולים

400 גרם נקניקיות חתוכות לעיגולים

1/2 כוס אפונה עדינה קפואה (מי שרוצה יותר אפשר גם כוס שלמה)

שמן לטיגון

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1 במחבת רחבה מטגנים את הבצל כ-5 דקות.

2 מוסיפים את הפלפלים ומטגנים עוד 5 דקות.

3 מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים 3 דקות נוספות.

4 מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות נוספות.

5 מגישים מעל כל תוספת שמתחשק לכם, או אוכלים עם לחם טרי.

* המוצרים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ"