אוכל
צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

חומוס ביתי מושלם בשני מרכיבים

שני מרכיבים ו-5 דקות. זה כל מה שצריך בשביל לתקתק בבית חומוס שלא היה מבייש חומוסייה. אז יאללה, תאספו את הילדים ובואו לחזות בפלא

שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל | פורסם 07/04/20 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 192 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

קופסת שימורי חומוס (550 גרם, 290 אחרי סינון)

2 כפות טחינה גולמית

אופן ההכנה:

מתכונים לפסח

1 מסננים את החומוס מהנוזלים ושומרים אותם בצד.

2 מכניסים לבלנדר את גרגירי החומוס, מוסיפים חצי כוס מהנוזל ששמרנו בצד ואת הטחינה הגולמית וטוחנים למחית חלקה במשך כדקה.

* אם החומוס יוצא דליל מדי - מוסיפים עוד כפית טחינה גולמית וטוחנים שוב, ואם הוא סמיך מדי - מוסיפים עוד קצת מהמים של החומוס וטוחנים.

בקרו בבלוג של שרית - Misspetel

חומוס ביתי בשני מרכיבים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
חומוס ביתי בשני מרכיבים|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

* אפשר לחמם את החומוס ביחד עם המים במיקרו כדקה לפני הטחינה לקבלת חומוס חם וטעים.