צילום׃ שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
חומוס ביתי מושלם בשני מרכיבים
שני מרכיבים ו-5 דקות. זה כל מה שצריך בשביל לתקתק בבית חומוס שלא היה מבייש חומוסייה. אז יאללה, תאספו את הילדים ובואו לחזות בפלא
שרית נובק - מיס פטל | mako אוכל
| פורסם 07/04/20
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
קופסת שימורי חומוס (550 גרם, 290 אחרי סינון)
2 כפות טחינה גולמית
אופן ההכנה:
1 מסננים את החומוס מהנוזלים ושומרים אותם בצד.
2 מכניסים לבלנדר את גרגירי החומוס, מוסיפים חצי כוס מהנוזל ששמרנו בצד ואת הטחינה הגולמית וטוחנים למחית חלקה במשך כדקה.
* אם החומוס יוצא דליל מדי - מוסיפים עוד כפית טחינה גולמית וטוחנים שוב, ואם הוא סמיך מדי - מוסיפים עוד קצת מהמים של החומוס וטוחנים.
בקרו בבלוג של שרית - Misspetel
* אפשר לחמם את החומוס ביחד עם המים במיקרו כדקה לפני הטחינה לקבלת חומוס חם וטעים.