mako
פרסומת

שלוש ארוחות צהריים זריזות לתחילת השבוע

יום ראשון הגיע, אבל עדיין לא אגרנו די כוחות על מנת להעמיד סיר שיספק ארוחת צהריים או שתיים. נסתפק לגמרי בארוחת צהריים מעולה בלי שאריות, ובשעה הכנה לכל היותר. ככה פותרים בקלות את דילמת הצהריים של תחילת שבוע

אוכל טוב
mako
פורסם:
קציצות בקר ברוטב לימון
קציצות בקר ברוטב לימון | צילום: לירון אלמוג, יחסי ציבור
הקישור הועתק

קציצות

קציצות עגולות לא גדולות, שהכיף הכי גדול בלאכול אותן טמון ברוטב: רוטב שום לימון שמעקצץ בחמיצות מדויקת. הן כיפיות בפני עצמן, אבל כיף לאכול לצד אורז או אפילו פתיתים.

קובה במיה
קובה במיה | צילום: אסף אמברם, mako אוכל

קובה במיה

בגדול, מספיק לדעת שאת המנה מכינים בשעה בשביל לרצות לטוס למטבח ולהכין אותה עוד היום, אבל בכל זאת, ניתן לכם עוד סיבות. עכשיו, נכון שבמיה תמיד מפחידה? חייבים להקפיד על מרקם, שהיא בשיא העונה שלה וכו' - אבל כאן אפשר להסתפק בבמיה קפואה וברסק עגבניות מפחית שימורים ולחסוך זמן יקר. התוצאה תצא לא פחות טובה: קציצות נימוחות עטופות בשכבת סולת, ברוטב חמוץ-מתוק טעים ומאוזן. והכי חשוב? תוכלו לנצח להתרברב שהכנתם קובה בעצמכם.

טורטייה חזה עוף

מכל ה-3, זה המתכון שדורש הכי מעט זמן - אבל עושה את הרושם הכי גדול: גם טורטייה דקיקה (המתכון כולל טורטייה מקמח מלא, אבל ניתן להמיר בכל טורטייה אחרת שאוהבים), גם רצועות חזה עוף שצורבים זריז עם קצת סילאן וסויה, ירקות חתוכים לגפרורים דקים ועבי תיבול טריים שמרעננים את הביס. ארוחה כיפית של מזללה, רק בבית.

טורטייה חזה עוף
טורטייה חזה עוף | צילום: אסף רונן, mako אוכל