פרגיות בקרם קוקוס

אין הרבה מרכיבים במנה הזאת, וכל אחד מהמרכיבים שיש הוא ממש עולם ומלואו. אז מה יש לנו כאן: פרגיות (רצוי עם העור), בצל, שום וברוקולי, קרם קוקוס ומרכיב אחד שקצת הפתיע אותנו בהתחלה - מטבוחה! הכל מתערבב בסיר לכדי רוטב פשוט משגע.

פרגיות בקרם קוקוס

קציצות טונה. אפשר גם לאפות, אבל בטיגון זה טעים יות (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
קציצות טונה מרוקאיות|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

קציצות טונה מרוקאיות

קציצות הטונה האלה (מתכון של אבי ביטון) נהדרות ממש, ומה שאפילו עוד יותר נהדר הוא הרוטב שלהן, רוטב מרוקאי אסלי עם עגבניות, הרבה שום, פלפל חריף, כמון וכורכום ואפילו אריסה. אנחנו לא יכולים לחשוב על שימוש טוב מזה לאורז שנשאר מארוחת שישי: תלולית של אורז, כמה כפות יפות של רוטב, 2-3 קציצות. כיף חיים. 

קציצות טונה מרוקאיות

פסטה פטריות וערמונים - לפני (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
פסטה פטריות וערמונים - לפני|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
פסטה פטריות וערמונים - אחרי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
פסטה פטריות וערמונים - אחרי|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל

פסטה פטריות בסיר אחד

מי שהמציא את הפסטות בסיר אחד כנראה עשה את זה ביום ראשון, כשציפה לילדיו המורעבים שיחזרו מבית הספר אבל לא הצליח לגייס בעצמו כוחות להיכנס למטבח לבשל. מזדהים עם ההרגשה? מרגישים שאפילו לטגן פרגיות גדול עליכם, שלא לומר להכין קציצות ורוטב בנפרד? בואו תצללו למתכון הזה. טעים פה, והכי הכי קל בעולם. 

פסטה פטריות בסיר אחד

שבוע טוב.