פרגיות בקרם קוקוס
אין הרבה מרכיבים במנה הזאת, וכל אחד מהמרכיבים שיש הוא ממש עולם ומלואו. אז מה יש לנו כאן: פרגיות (רצוי עם העור), בצל, שום וברוקולי, קרם קוקוס ומרכיב אחד שקצת הפתיע אותנו בהתחלה - מטבוחה! הכל מתערבב בסיר לכדי רוטב פשוט משגע.

קציצות טונה מרוקאיות
קציצות הטונה האלה (מתכון של אבי ביטון) נהדרות ממש, ומה שאפילו עוד יותר נהדר הוא הרוטב שלהן, רוטב מרוקאי אסלי עם עגבניות, הרבה שום, פלפל חריף, כמון וכורכום ואפילו אריסה. אנחנו לא יכולים לחשוב על שימוש טוב מזה לאורז שנשאר מארוחת שישי: תלולית של אורז, כמה כפות יפות של רוטב, 2-3 קציצות. כיף חיים.


פסטה פטריות בסיר אחד
מי שהמציא את הפסטות בסיר אחד כנראה עשה את זה ביום ראשון, כשציפה לילדיו המורעבים שיחזרו מבית הספר אבל לא הצליח לגייס בעצמו כוחות להיכנס למטבח לבשל. מזדהים עם ההרגשה? מרגישים שאפילו לטגן פרגיות גדול עליכם, שלא לומר להכין קציצות ורוטב בנפרד? בואו תצללו למתכון הזה. טעים פה, והכי הכי קל בעולם.
שבוע טוב.