פשטידת טונה ופטריות

קצת בצק, זה בדיוק מה שמתחשק לנו לאכול לצהריים היום. תחת הבצק (פילאס קנוי, אנחנו לא מטורפים) חוסות טונה, פטריות וגבינות, ואם זה מזכיר לכם ששבועות מתקרב אז סליחה, זאת ממש לא הייתה כוונתנו. 

פשטידת טונה ופטריות

אורז מוקפץ עם ברוקולי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
אורז מוקפץ עם ברוקולי|צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

אורז מלא עם ברוקולי וקשיו

אם אתם מעדיפים להתחיל שבוע החולין באופן קצת יותר אחראי, עם פחות פחמימה ריקה, הרשו לנו להמליץ לכם על המתכון הזה, שמבוסס על אורז מלא עם ברוקולי ואפונה סינית (גם אפונה רגילה תעבוד), ותיבול של סויה, סילאן, שום ומעט שמן שומשום. חסר לכם משהו? תמצאו אותו בדמות אגוזי קשיו שנקלו כמה דקות בתנור.

אורז מלא עם ברוקולי וקשיו

בולונז בסיר אחד

לטובת אלה שכבר בשלים לעוד ארוחה בשרית (לנו זה תמיד לוקח קצת זמן אחרי חגים גדולים), הפסטה הזאת היא דיל מושלם - ארוחה מלאה ודשנה, שלא דורשת שום מאמץ. והטעם? לא נעים כמה שהוא מוצלח.

בולונז בסיר אחד

שבוע שקט!