נאגטס עוף ביתיים מעולים

הרבה מתכונים לנאגטס מסתובבים בשוק, אבל זה של מיכל שמיר מלמד על הדרך גם כמה עקרונות שיישארו איתכם לכל הנאגטס הבאים שתכינו בחייכם. כי נכון, מספיק לערבב עוף טחון עם מלח ופלפל, לקצץ ולטגן, אבל אם משקיעים רק טיפ טיפה יותר - מקבלים תוצאה פי אלף יותר שווה. יש גם אופציה לאפייה, ואפילו להקפאה מראש. אה, ותוך חצי שעה זה מוכן על השולחן, חשוב לציין.

מתכון לנאגטס עוף

המבורגר צמחוני (צילום: אמיר מנחם, mako אוכל)
המבורגר צמחוני|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל

מיני המבורגר עדשים שחורות

המבורגרים רכים וכיפיים על בסיס עדשים, ירקות ושיבולת שועל, עם תוספות טעם כמו רוטב ברביקיו, חרדל ושום שעושות אותם מפנקים על אמת. תאמינו לנו, בלחמנייה עם רטבים וחמוצים לא תרגישו בחסרונו של הבשר.

מתכון למיני המבורגר עדשים שחורות

אטריות ביצים עם חזה עוף ובצלים מקורמלים (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
אטריות ביצים עם חזה עוף ובצלים מקורמלים|צילום: דרור עינב, mako אוכל

פסטה עם חזה עוף ובצל

אם נשאר לכם עוף משבת - אתם לגמרי מסודרים. פשוט תקצצו אותו ותוסיפו לפסטה, יחד עם שאר המרכיבים. אבל גם אם לא, לכו עם ההוראות של רותם ליברזון ותוך חצי שעה תיהנו מפסטה עם חזה עוף ובצל שניצלו ביחד בשמחה ובהנאה. המתכון כאן עם אטריות ביצים, אבל אין שום בעיה להכין אותו עם פסטה רגילה.

מתכון לפסטה עם חזה עוף ובצל

בתיאבון!