שניצל באייר פרייר

היום הראשון ללימודים הוא יום לשניצל. מצד שני, היום הראשון ללימודים הוא פחות יום לכתמי שמן על הכיריים ולבית עם ריח של פלאפלייה. כאן נכנס לתמונה מכשיר הטיגון באוויר חם - האייר פראייר - שאחרי אי אלו ניסיונות גילינו שיכול להנפיק יופי של שניצלים, עם מעט מאוד שמן מעורב בתהליך. זה המדריך שיבטיח שהם יצאו עסיסיים, טעימים ולגמרי מספקים לשבים הביתה רעבים ונרגשים. בעולם מתוקן היינו מגישים את השניצלים עם פירה, אבל אם זה גדול עליכם בתחילת השבוע ממש אפשר להסתפק באורז לבן פשוט.

שניצל באייר פרייר

אין אייר פרייר? הנה מתכון מעולה לשניצל בתנור

מניפת תפוח אדמה, בטטה ונקניקיות

אנחנו מודים שאת המנה הזאת אנחנו לא מפרגנים לילדים שלנו - וגם לא לעצמנו - לעיתים תכופות מדי, אבל 1 בספטמבר הוא סיבה מספיק טובה גם לזה. אם יש לכם נקניקיות איכותיות, כאלה עם אחוז בשר גבוה, מה טוב. אם לא - תכינו מספיק סלט שישטוף את המצפון. 

מניפת תפוח אדמה, בטטה ונקניקיות

קיצ'רי (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
קיצ'רי|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

קיצ'רי

קיצ'רי הוא תבשיל צמחוני של אורז ועדשים כתומות, ולמרות שהוא נשמע ממשפחת המג'דרה (והוא באמת ממשפחת המג'דרה) - הוא מאוד מאוד שונה ממנה. הוא צמחוני (וטבעוני), הולך נהדר עם סלט ומאוד מחבב שמנת חמוצה, אבל גם ככה מהסיר הוא טעים בשיגעון. במתכון הזה ההגשה היא עם שום מטוגן בכמון - אנחנו בדרך כלל מתעצלים ומגישים אותו אז איז, וזה מעולה לגמרי לגמרי.

קיצ'רי

שבוע טוב ושקט!