נודלס

מתכון מנצח של רות סירקיס למנה אסייתי פשוטה וטעימה: אטריות ביצים בתיבול שום, סויה וצ'ילי עם מלא ירקות - חלקם מוקפצים וחלקם טריים. 

>> למתכון: נודלס מוקפץ עם ירקות

>> ויש לנו גם מתכונים לפסח המתקרב

כרעיים בלימון

אחת הדרכים שאנחנו אוהבים לאהוב עוף - עם לימון. בין אם זה שניצלונים מטוגנים או עוף בתנור. זה שילוב מנצח ומתבקש. במתכון הזה משלבים את הלימון עם בהרט, סויה, מהשידוכים המוצדקים והמוצלחים. נכון שזמן ההכנה הכולל לא קצרצר, אבל ההתעסקות עצמה לוקחת גג חצי שעה - והיא כל כך שווה את זה. ומי שרוצה - מוזמן בזמן הזה גם להעמיד סיר קטן של פתיתים או אורז לשביעות רצונם של ילדי הבית (וגם של אנשים בוגרים).

>> למתכון: כרעיים עם לימונים וסויה

כרעיים בלימונים וסויה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
כרעיים בלימונים וסויה|צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

שוקיים קריספיות בתנור

היינו יכולים לדאוג לכם כאן למתכון של עף מטוגן, אבל היינו מחרבים לכם את הצהריים ככה. יש דרך לא פחות טובה, והרבה יותר בריאה להכין עוף קריספי: בתנור. 5 מרכיבים וצ'יק צ'ק - התארגנתם על תבנית פולקעס פריכים שכיף לחסל.

>> למתכון: שוקי עוף קריספיות בתנור

שוקיים קריספיות אפויות (צילום: Elena Trukhina, shutterstock)
שוקיים קריספיות אפויות|צילום: Elena Trukhina, shutterstock