אורז ועוף במחבת אחת

דרך פנטסטית להכניס טעם, צבע ועניין לארוחת עוף ואורז, בעיקר בזכות שימוש ברוטב פרי פרי שאולי רשימת המרכיבים שלו קצת מבהילה, אבל הם מתאחדים בצ'יק צ'ק. על פלפלים מתוקים וחריפים, שום, שמן זית ותבלינים, שפשוט טוחנים יחד, ללא בישול מקדים. הצלייה בהמשך היא זו שכבר מעבירה אותו את תהליך הבישול ומעניקה לו את הטעמים הסופיים שנספגים בחלקי העוף. טעים ופיקנטי.

מתכון לארוחת ננדוס: עוף ואורז במחבת אחת

שעועית ואורז

אופציה נוספת שכוללת אורז היא ארוחה שבהמון בתים בישראל היא אחת האהובות, הרבה בזכות גני הילדים: אורז-אטריות ושעועית ברוטב עגבניות. זה שילוב מנצח, לא מסובך מדי להכנה (אם לא משרים מראש שעועית, תמיד אפשר להשתמש במוצרים שמוכנים לשימוש מיידי כמו שעועית קפואה נניח - רק שימו לב שאם כן, זמן הבישול מתקצר משמעותית, לחצי שעה) והאורז עם האטריות הוא תענוג שקשה לעמוד בפניו, לא משנה מה הגיל שלכם. 

מתכון: שעועית ואורז כמו בגן

שעועית ואורז כמו בגן | לבשל עם אהרוניס  (צילום: שי נייבורג, יחסי ציבור)
שעועית ואורז כמו בגן | לבשל עם אהרוניס |צילום: שי נייבורג, יחסי ציבור

מרק כרוב

איזה כיף שעונת המרקים כבר לחלוטין כאן. יש אין ספור ז'אנרים של מרקים, כאלה מסובכים יותר ופחות, אבל אם רוצים ללכת על בטוח עם מתכון פשוט וקל אנחנו ממליצים על המרק של ענת אלישע עם כרוב, גזר, שורש סלרי ומעט עגבניות בתיבול שקולע בול.

מתכון: מרק כרוב עשיר

מרק כרוב (צילום: ענת אלישע, mako אוכל)
מרק כרוב|צילום: ענת אלישע, mako אוכל