3 ארוחות צהריים שמתקתקים במהירות שיא
תראו איך אנחנו דואגים לכם לקראת השבוע החדש, בעיקר לתזונה שלכם. כי בימים ארוכים של עבודה או לימודים אין כמו מנה חמה וטובה כדי להזכיר שטוב שאתם טורחים עבור עצמכם. אז הנה מתכונים לקבב אפוי, מרק שורבה עוקצני ומוקפץ פסטה וירקות שיש בו כל מה שהגוף צריך

קציצות קבב אפויות
מה שהכי נחמד בקבבים החמודים האלה, זה שלא צריך לטגן אותם. ערבוב מהיר של המרכיבים, מנוחה של חצי שעה, ויאללה לתנור. בזמן שהם נצלים להם טוב טוב, אתם מספיקים גם להעמיד סיר אורז (קודם תקראו מי האשם האמיתי בזה שהוא לא יוצא אחד אחד), גם לחתוך ירקות לסלט וגם לערוך שולחן. והנה לכם ארוחת צהריים מהירה, קלה, טעימה ומספקת.
מרק שורבה של סיון בריק
איך אנחנו אוהבים את סיון בריק. הכל אצלה קל קליל, מדויק וטעים. וגם מרק השורבה הזה לא יוצא דופן. המרק הזה מזוהה עם צפון אפריקה בעיקר, והגרסה הטריפולטאית שלו מבוססת על פלפלצ'ומה, שמעניקה לו חריפות די יוצאת דופן עבור מרק. אם אין לכם את הממרח במקרר, במתכון הזה יש מעקף לפלפלצ'ומה כך שגם תירוץ אין לכם. אתם יכולים לבשל אותו לסמיכות הרצויה, כך שהוא אפילו יוצא נזידי, ולרגישים שבכם, אל תשכחו לארגן איזה נוגד חריף ליד, איזו חתיכת לחם או יוגורט למשל.

מוקפץ זריז של פסטה, ירקות וחזה עוף
פסטה במוקפץ זה באמת פיוזן שלא חשבנו שיכול לעבוד. יש אטריות יותר מתאימות למנות שיש להן ניחוחות מהמטבח האסייתי. אז חשבנו. כי השילוב פה ביו הפסטה, הירקות וחזה העוף, בתוספת רוטב על בסיס סויה ומייפל, פשוט עובד מעולה. שלא לדבר על זה שיש פה ממש את כל אבות המזון והכנה שהיא קלי קלות ביום קשה.

שיהיה שבוע טוב!